Danpunt Ambassadeur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Celtic Spirit Dancers zijn een groep dansers die de Keltische cultuur, en meer specifiek de rijke Keltische danscultuur, naar jullie willen brengen. We proberen het “Celtic Fever” gevoel door te geven op een aangename, verfrissende en eigentijdse manier. Deze betrachting wordt sinds het opstarten van onze groep in september 2006 door elk lid hoog in het vaandel gedragen.

De Ierse en Schotse dansen worden aangeleerd door lesgevers die zelf les volgden bij de gevestigde waarden in de respectievelijke dansdisciplines. Hiervoor gingen ze jaar na jaar naar de bakermat van hun passie, Dublin.

Na jaren van oefening werden onze lesgevers bekroond met de nodige bekers en onderscheidingen in talrijke competities. Ondertussen werd de groep dansers aanzienlijk uitgebreid met nieuwe talentvolle dansende Kelten, jong en minder jong, elk van hen gebeten door de Keltische dans microbe.

Wil jij je ook eens laten onderdompelen in de sfeer en intensiteit van de Keltische dans, kom dan gerust eens een kijkje nemen op een van onze repetities op maandag of woensdag. Dat is geheel vrijblijvend en bovendien mag je de eerste drie keren gewoon meedoen zonder verdere verplichtingen. Op maandag en woensdag oefenen we telkens van 19h30 tot 21h30 in de Gemeentelijke Basisschool van De Pinte, Polderbos 1. Met uitzondering van een 2 tot 3-tal weken in de zomer loopt onze repetitiekalender het hele jaar door.
 
 
Heraldic_CSD_small.jpg